Boligudlejning Frederiksberg

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

Boligudlejning Frederiksberg

 

Med os som partner er din boligudlejning på Frederiksberg en del nemmere. Vi tager os af alt det praktiske, når du skal udleje din bolig, både for en kortere og længere periode.

 

Vi har specialiseret os i at gøre vores kunders boligudlejning så nem som mulig, så du 100% kan stole på, at du ikke har gjort noget forkert.

 

Der er mange faktorer der spiller ind, når du skal udleje din bolig. Vi guider dig gennem processen, fra du beslutter af udleje din bolig, til du står med en underskrift på lejekontrakten.

 

Vi har flere års erfaring med boligudlejning på Frederiksberg, og kender markedet bedre end de fleste. Vi kan derfor med stor sikkerhed finde en lejer fra vores netværk, som vil passe til netop din bolig.

 

Inden de potentielle lejere får “lov” til at besigtige din bolig, laver vi en screening, hvor vi nøje gennemgår blandt andet civilstatus, arbejdssituation, økonomi mm., så vi er sikre på, at din boligudlejning bliver en succes. Når din bolig er udlejet til den lejer du ønsker, tilbyder vi en administrationsordning, som bl.a indeholder:

 

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning i hele perioden.

 

For at gøre din boligudlejning på Frederiksberg komplet, kan vi ligeledes håndtere både slutrengøring, flytning/opmagasinering, samt revison og skattetekniske spørgsmål.

 

Ønsker du en gratis vurdering af din bolig på Frederiksberg, er du meget velkommen til at kontakte os på 4648 1234 eller udfylde nedenstående rubrikker.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234