BOLIGUDLEJNING FREDERIKSBERG

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

Boligudlejning Frederiksberg

 

Med os som partner er din boligudlejning på Frederiksberg en del nemmere. Vi tager os af alt det praktiske, når du skal udleje din bolig. Hvad enten det er for en kortere eller længere lejeperiode.

 

Vi har specialiseret os i at gøre vores kunders boligudlejning så nemt som muligt, så du 100% kan stole på, at du ikke har gjort noget forkert.

 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal udleje din bolig. Vi guider dig igennem processen fra du beslutter af udleje din bolig, til du står med en underskrift på lejekontrakten.

 

Vi har flere års erfaring med boligudlejning på Frederiksberg og kender til markedet bedre end de fleste. Derved kan vi med stor sikkerhed finde en lejer fra vores netværk som vil passe til netop din boligudlejning.

 

Inden de potentielle lejere får “lov” til at besigtige din bolig, laver vi en screening, hvor vi nøje gennemgår l civilstatus, arbejdssituation og økonomi, så vi er sikre på, at din boligudlejning bliver en succes. Når din bolig er udlejet til en ønsket lejer, tilbyder vi som noget nyt en administrationsordning som bl.a indeholder:

 

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning i hele perioden.

 

For at gøre din boligudlejning på Frederiksberg komplet, kan vi ligeledes håndtere både slutrengøring, flytning/opmagasinering samt revison og skattetekniske spørgsmål.

 

Ønsker du en gratis vurdering af din bolig på Frederiksberg, er du meget velkommen til at kontakte os på 4648 1234 eller udfylde nedenstående rubrikker.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig