20.500 DKK /md

Sagsnummer  789

Periode 2 år

Aconto 1.200 DKK

Depositum 27.500 DKK

Villa · 2300 København S

Stort, rummelig villa i København

  • 8 værelser

  • 2 badeværelser

  • 219 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Parkering

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! EGNER SIG IKKE SOM DELEBOLIG/ THIS HOME IS NOT FOR SHARING

 

 

Et stort hus med med masser af gode faciliteter til børnefamilien, eller til dem der bare foretrækker rolige, grønne omgivelser, men stadigvæk gerne vil bo i Københavnsområdet.
Boligen her har det hele. Lige fra samtalekøkken og terrasse i stueetagen, til børneværelser med skråvægge og altan på 1. salen. I alt får du 5 værelser. Huset har også to badeværelser, og en stor udestue, hvis pladsen skulle være trang. Ydermere er der både bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler, og en stor stue, med flotte trægulve og god plads til både lænestol og chaiselong sofa. I haven er der både gyngestativ og store træer som er med til at give plads til privatliv.

 

Estimeret varmeforbrug: 600 kr. pr. måned
Estimeret vandforbrug: 600 kr. pr. måned.
El, TV og internet: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bryggers
Parkering: 2 pladser under carport

OBS: Lejemålet udlejes delvist møbleret med f.eks. sofa, skabe, havemøbler.

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!!!

Om området

København er en by med mange spændende bydele, med hver deres charme og særlige karakter. Gennem de sidste par år, er København S og Amager, blevet meget attraktivt på boligfronten. Med denne flotte bolig, beliggende på en af sidegaderne til Amagerbrogade, kan du også blive en del af det eftertragtede bymiljø. Husets placering byder på et stort udvalg af hyggelige caféer, spisesteder og gode indkøbsmuligheder, med kun en gåturs afstand. Der er rig mulighed for offentlig transport, samt rimelige parkeringsforhold. Med den nyåbnet Metrostation ved Amagerbro, har du nu også endnu rigere mulighed for at udforske byen! Ellers er centrum kun en cykeltur væk.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden