23.000 DKK /md

Sagsnummer  897

Periode Ubegrænset

Aconto 2.100 DKK

Depositum 69.000 DKK

Lejlighed · 1166 København

Smuk lejlighed i det centrale København

  • 5 værelser

  • 1 badeværelser

  • 155 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne smukke og meget centralt beliggende bolig.

Søger du en central beliggende lejlighed, med yderst gennemført og stilren indretning, er denne bolig alt hvad man kan drømme om.

Du ankommer til boligen, hvor entre og fordelingsgang fører dig til henholdvis køkken i den ene ende, og værelser i den anden.

Det lyse køkken er nyt og enkelt i designet. Bordpladen er i vasket stål som er nem at rengøre, og fronterne er holdt hvide. Alle hårde hvidevarer er nye og moderne. I køkkenet findes også en fin alkove, for ekstra siddeplaser eller hyggelige stunder med morgenkaffen. Badeværelset er ligeså yderst velholdt, holdt i hvide elementer.

Alle værelser i boligen er yderst velindrettet i tidsløst design, som er nemt at falde til i. Boligen har desuden smukke høje paneler, stuk og rosetter og et rigtig godt lysindfald i alle værelser.

Aconto varme: DKK 1500 pr måned
Aconto vand: DKK 600 pr måned
Vaskefaciliter: I boligen

Om området

Velkommen til en yderst central beliggende bolig! Dyrkøb er en gade i Indre By i København, der forbinder Nørregade med Fiolstræde. Gaden ligger langs med den sydlige side af Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Fra lejligheden har du direkte adgang til shopping, byliv og smuk arkitektur.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden