Udlejet

32.000 DKK /md

Sagsnummer  983

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 2.000 DKK

Depositum 130.000 DKK

Udlejet
Hus · 2820 Gentofte

Smuk villa med beliggenhed i Gentofte

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 171 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne lyse bolig stråler af kreativitet og sjæl. Du får en 171 kvm charmerende bolig med store åbne rum. Du træder ind i entreen med adgang til bryggers og et dejligt badeværelse. Fortætter du videre ind i huset ser du et nyt, charmerende og åbent køkken alrum med massere af plads til familie og venner. Derfra er der adgang til en stor charmerende stue med højt til loftet og ovenlysvinduer, der giver rummet et naturligt lysindfald. Fra stueplan går en smuk murstenstrappe op til boligens 1.sal, her finder du 3 skønne værelser og en repos. Du får en skøn bolig i moderne skandinavisk stil med velholdte gulve og et smukt lysindfald, hvilket er en gennemgående faktor i denne perle.
Til huset får du en skøn og frodig have med flere hyggelige terrasser rundt i krogene, der indbyder til hyggelige stunder.

Til denne bolig medfølger et separat anneks på 40 kvm. Her får du en stor stue med tekøkken, opbevaringsrum og yderligere 1 badeværelse.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.500 kr. pr. mdr.
Estimeret aconto vandforbrug: 500 kr. pr. mdr.
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: i Boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 130.000 kr.

Om området

Denne bolig har beliggenhed tæt på hverdagens gøremål og grønne områder. Du er tæt på skønne, Kongens Lyngby og naturskønne områder såsom Ermelunden, Gentofte Sø og Dyrehaven. Derudover finder du indkøbsmuligheder, daginstitution og Gentofte sportspark inden for gåafstand. Ikke lagt fra boligen ligger Jægersborg Alle og Gentoftegade som indeholder spisesteder, specialforretninger. Tæt ved finder du S-toget på Jægersborg Station og Københavns skønne byliv kan findes på blot 15 minutters kørsel.

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i vores nyhedsbrev.