40.000 DKK /md

Sagsnummer  1043

Periode 2 år

Aconto 700 DKK

Depositum 120.000 DKK

· 2000 Frederiksberg

Sjældent udbudt! Totalistandsat villa i den hvide by på Frederiksberg

  • 6 værelser

  • 2 badeværelser

  • 148 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne smukke totalistandsatte villa i den hvide by på Frederiksberg.
Villaen er istandsat fra top til tå, ude såvel inde – med stor respekt og omtanke for villaens og kvarterets historie. Her er ikke gået på kompromis med materialerne.

Du træder ind i en mindre hall, hvorfra der er adgang til et badeværelse holdt i mange af de originale former med flotte klinker og messingdetaljer. Går du videre ind i boligen mødes du af et værelse som størrelsesmæssigt er ideelt til kontor eller gæsteværelse, herudover rummer stueplan et åbent køkken alrum, med direkte udgang til terrasse og have, samt en fin stue-

På førstesalen finder du 3 gode soveværelser og et stort badeværelse med dobbeltvask, stor bruseniche og ny vaskemaskine og tørretumbler.

Gennemgående for hele boligen er det smukke sildebensgulv i egetræ, alle vægge er fuldstændigt nyisolerede, vinduer skiftet og der er indlagt gulvvarme.

Bemærk: Der arbejdes fortsat på detaljer i boligen indendørs, såvel udendørs, men vi kunne ikke vente med at vise jer billederne.

Varmeforbrug: Fjernvarme, tilmeldes direkte på varmenetværket, estimeret 2.500 kr. pr. måned
Estimeret vandforbrug: 700 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Parkering: Indkørsel til én bil, herudover kan der købes beboerlicens til Frederiksberg kommune for parkering på gaden

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug

Om området

Denne beliggenhed er ideel for dig som ønsker være tæt på byen, men som samtidigt ønsker fred og ro ved dine hjemlige omgivelser. Kronprinsensvej er en del af den Hvide By på Frederiksberg - som er karakteriserede ved de hvide facader og røde teglstenstage, og du har blot 5 minutters gang til den nærmeste indgang til Frederiksberg Have. Og skal du ind til byen, har du blot et kvarter på cykel til Rådhuspladsen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden