27.000 DKK /md

Sagsnummer  1003

Periode 2-3 år

Aconto 1.900 DKK

Depositum 81.000 DKK

· 1471 København K

Sjældent udbudt lejlighed midt i København

  • 7 værelser

  • 1 badeværelser

  • 183 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Med sine 183 kvm udgør denne fantastiske komplet renoverede lejlighed hele ejendommens 1. sal.

Denne bolig rummer hele 7 værelser, som alt efter behov kan anvendes til stuer eller værelser.

Man træder ind i lejlighedens ene entre, hvorfra der er adgang til badeværelset, som rummer både dampbad, badekar og vaskefaciliteter. Her fra har du også adgang til 5 af lejlighedens stuer/værelser. I særligt tre af disse stuer mødes du desuden af det smukkeste lys fra de mange vinduer mod Ny Vestergade. Fra den midterste stue er der adgang til lejlighedens køkken, som er nyistandsat og med gaskomfur. Fra køkkenet er der adgang til endnu en stue og et værelse. Fra værelset er der adgang til boligens anden entre samt et gæstetoilet.

Denne lejlighed er fyldt med charme og smukke detaljer, som kan ses på vinduer med små mosaikdetaljer, paneler og lofter.

Se plantegning for detaljer.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1500 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug:
400 kr. pr. måned
Vaskemuligheder:
I boligen
El:
Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 109.900 kr.

Om området

Lejligheden er placeret i indre by, som er den ældste del af københavn. Bydelen emmer af historiske og autentiske bygninger og seværdigheder i massevis. Indre by tilbyder også et utal af shoppemuligheder København K tilbyder restauranter og caféer, og er du til fest og farver, er der også god mulighed for at udforske det Københavnske natteliv.  Med kort gå-afstand til københavns andre bydele som Frederiksberg og brokvartererne, fungerer indre by som et samlingspunkt hvor alting mødes. Hvis du ikke er til byvandring, er alt ligeledes i cykelafstand og ellers finder du københavns kollektive trafik på hvert et gadehjørne i form af metro, busser og s-toge.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden