Reserveret

15.900 DKK /md

Sagsnummer  1169

Status  Reserveret

Periode 2 år

Aconto 1.000 DKK

Depositum 47.700 DKK

Reserveret
Lejlighed · 2300 København S

Lys penthouse på Klakvigsgade

  • 2 værelser

  • 2 badeværelser

  • 87 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

We do not receive calls on this property, please leave a written request and we will get back to you as soon as possible. Please expect a delay in response due to the summer holiday. 

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed på Klakvigsgade, der byder på 87 velindrettede kvadratmeter på 6. sal. Denne bolig er perfekt til dig, der ønsker både plads og komfort i moderne omgivelser.

Lejligheden har et stort soveværelse, der giver rigelig plads til både en stor seng og ekstra opbevaring. Derudover rummer lejligheden to badeværelser, hvoraf det ene kan tilgås fra soveværelset hvor du har direkte adgang hertil, det er indrettet med stil og funktionalitet for øje.

Herudover har lejligheden en stor og lys stue, samt et moderne køkken, hvor der er god plads til både madlavning og hyggelige stunder med familie og venner.

En af lejlighedens helt store fordele er de to store altaner, der er placeret i hver sin ende af køkken-alrummet. Her kan du nyde solen og udsigten over byen, både morgen og aften.

Estimeret aconto varmeforbrug: 700 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El: Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl aconto: 71.000,00 kr.

Om området

Klakvigsgade er beliggende i et af byens mest attraktive kvarterer, hvor kombinationen af byliv og grønne områder skaber en perfekt balance mellem ro og byens pulseren. Her finder du en række spændende faciliteter og bekvemmeligheder lige uden for døren, som gør hverdagen nem og bekvem. Området er godt forbundet med offentlig transport, hvilket gør det let at komme rundt i byen. Derudover ligger lejligheden tæt på flere indkøbsmuligheder som både supermarkeder og specialforretninger. Selvom Klakvigsgade er centralt beliggende, er der nem adgang til grønne oaser, naturskønne områder samt havnebadet ved Islands Brygge.

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden