Udlejet

14.950 DKK /md

Sagsnummer  860

Status  Udlejet

Ledig fra Ledig nu

Periode 3 år

Aconto 900 DKK

Indbetaling 44.850 DKK

Udlejet

Spørgsmål? Se vores faq her.

· 2450 København SV

Lys og moderne 4 værelses lejlighed i Sluseholmen

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 103 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbeleret

  • Husdyr tilladt

  • Ikke egnet til delebolg

Boligen

Denne dejlige bolig er placeret i Sluseholmen, et område der skal opleves!

Fra lejlighedens hoveddør, får du adgang til det store køkken alrum. Her er køkken, spisestue og stue kombineret i ét. Køkkenet er holdt i klassisk stil, og fremstår meget velholdt med ny opvaskemaskine og nyt armatur.
Der kommer et flot lysindfald i rummet fra de store vinduespartier, samt fra døren ud til lejlighedens altan.
På den solrige altan er der plads til et altanbord og stole, så du kan sidde og indtage charmen fra kanalerne, Københavns Havn og slusen som har givet navn til området, mens du nyder din morgenkaffe og/ eller et glas vin om eftermiddagen.

Fra det store køkken alrum, har du ligeledes adgang til lejlighedens 3 soveværelser og badeværelse. Du får et større forældresoveværelse med indbygget skab og plads til dobbeltsengen – dette værelse er gårdvendt, samt to mindre værelser som ligger i sin egen ’afdeling’ af lejligheden. Begge værelser har plads både seng og skrivebord, og er ligesom det store soveværelse indrettet med indbygget skab. Mellem de to mindre værelser ligger boligens badeværelse. Dette er ligesom køkkenet holdt i klassisk enkel stil, med fine elementer, separat bruseniche, opbevaringsplads og egen vaskesøjle.

Du har mulighed for opmagasinering i det tilhørende kælderrum.

Estimeret varmeforbrug: 600 kr. pr måned
Estimeret vandforbrug: 300 kr. pr måned 
Estimeret el-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I boligen*

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!

Om området

De anlagte kanaler danner ramme om det overordnede princip på Sluseholmen. Vandet er et afgørende element, med broer og vandtrapper, som giver dig mulighed for at komme helt tæt på vandoverfladen. Sluseholmen rummer moderne tiltag som bl.a. havnebussen. Området byder på også på børneinsitutioner, indkøbsmuligheder, kaffebarer, yoga studios og en længere række af sunde (og mindre sunde ;-)) take-away muligheder. Sluseholmen er i dag forbundet med Teglholmen, hvor distriktets folkeskole er placeret. Herudover har Sluseholmen også sit eget havnebad som går under navnet "Koralbadet". Som beboer i Sluseholmen (E/F Lindholm ejerforening) har du mulighed for at tilmelde dig Lindholm Kajaklaug. Her får du adgang til de kajakker og Paddle boards, der er indkøbt til fælles brug. Det koster 500 kr. om året pr. husstand. Området er en luksus i enestående omgivelser!

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234