21.500 DKK /md

Sagsnummer  1039

Periode 7 måneder

Aconto 2.000 DKK

Depositum 64.500 DKK

· 2000 Frederiksberg

Helt unik bolig med udsigt over Frederiksberg Have

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 137 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Søger du en rummelig bolig placeret i smørhullet af Frederiksberg? – så læs med her!

Vi har nu æren af at præsentere denne helt særlige lejlighed med masser af fine detaljer og gode løsninger. Fra entréen er der adgang til boligens ene stue og køkken-alrum. Den første stue byder på gode opbevaringsmuligheder med et indbygget skuffesystem- og skrivebord og dejligt lysindfald. Herfra er der videre adgang til den ene af boligens to altaner, hvor man kan nyde den smukke udsigt til Frederiksberg Have. Samme udsigt kan nydes fra det rummelige køkken, som er holdt i lette og lyse materialer.

Fra køkkenet er der adgang til to af lejlighedens værelser samt et nyere badeværelse med dobbeltbrus. Boligens anden stue har en flot indbygget bogreol og leder videre til boligens trejde værelse samt boligens anden altan. Fra det trejde værelse er der videre adgang til lejlighedens til andet toilet.

Boligen udlejes møbleret.

Estimeret aconto varmeforbrug: DKK 2.000 pr. måned
El forbrug: Tilmeldes direkte ved forsyning
Vaskemuligheder: I ejendommen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. forbrug = DKK 88.000

Om området

Boligen er beliggende centralt på Frederiksberg, tæt på gode indbkøbs- og shoppemuligheder med under 10 min. til Frederiksberg Centret og Gammel Kongevej. Lejligheden er også tæt på flere buslinier fra Smallegade samt Frederiksberg Metro. Med en placering lige op af Frederiksberg Have er der rig mulighed for at gå ture og nyde de grønne områder.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden