Udlejet

24.900 DKK /md

Sagsnummer  454

Status  Udlejet

Ledig fra Ledig nu

Periode 2-4 år

Aconto 1.666 DKK

Indbetaling 74.700 DKK

Udlejet

Spørgsmål? Se vores faq her.

Villalejlighed · 2820 Gentofte

Flot og rummelig villalejlighed i Gentofte

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 166 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolg

Boligen

Nu får du muligheden for at leje denne flotte og rummelige villalejlighed i Gentofte.
Lejligheden ligger på 1. salen i en ideel anpart, dvs. du blot deler ejendommen med én anden part.
Lejligheden har egen indgang, således du træder ind i en mindre entre/ hall med god plads til at hænge overtøjet og stille skoene, inden du går op ad den private trappe til lejligheden.
Det første rum du mødes af, er det åbne og lyse køkken alrum. Køkkenet er indrettet med klassiske hvide elementer og mørk træ bordplade. Fra køkkenet har du direkte forbindelse til spisestuen, som er rummelig nok til et stort spisebord, ideelt til dig der elsker at have gæster til middag.
Om sommeren har du ligeledes direkte adgang til ekstra kvadratmeter i form af den rummelige altan, som ligger i umiddelbart forbindelse fra spisestuen.
Lejligheden rummer 2 stuer en suite, hvoraf du fra den ene stue har adgang til mindre altan (i alt har lejligheden 2 altaner), og ikke mindre en 3 rummelige soveværelser.
Herudover får du 2 pæne og klassiske badeværelser, det ene indrettet med badekar og fin opbevaringsplads, det andet med almindeligt brus og indbygget vaskesøjle.
Som lejer af denne lejlighed, får du yderligere adgang til et privat og stort stykke have med træterrasse, loft til opbevaring og carport.
Estimeret aconto varmeforbrug: 1.250 kr. pr. mdr.
Estimeret aconto vandbidrag: 416 kr. pr. mdr.
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: I bolig
Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!

Om området

Denne bolig byder på en god beliggenhed, med blot 1 km til Lyngbys handels- og caféliv og det fredede område omkring Garderhøjfortet som nabo. Udover dette er det tæt på offentlig transport samt børneinstitutioner. 

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234