Udlejet

30.000 DKK /md

Sagsnummer  1148

Status  Udlejet

Periode 1-2 år

Aconto 1.550 DKK

Depositum 90.000 DKK

Udlejet
Hus · 2100 København Ø

Flot og klassisk rækkehus i Kartoffelrækkerne på Østerbro

  • 5 værelser

  • 3 badeværelser

  • 138 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

På J. A. Schwartz Gade, en del af de attraktive kartoffelrækker ved Søerne, kan dette flotte og klassiske rækkehus blive rammerne om jeres nye hjem.

Boligen består af 3 beboelsesplan, samt en kælder til opbevaring, vaskerum og grovkøkken.
Dette hus er løbende renoveret, og fremstår med pæne gulve og vægge fra ‘kælder til kvist’.

Boligens layout

I stueplan finder du boligens hjerte. Det er her køkkenet er placeret i åben forbindelse til en rummelig stue, samt med direkte udgang til den private terrasse hvorfra du mere eller mindre har helddagssol i sommermånederne. Køkkenet er nyere istandsat med flotte træfronter, quooker vandhane, gaskomfur og rig opbevaringsplads. Hertil rummer stueetagen desuden et fint lille toilet.

På førstesalen findes to værelser, hvoraf ét er gennemgangsværelse, samt et stort badeværelse med separat brus, og gode opbevaringsløsninger.

På husets 2. sal findes yderligere to gode værelser, ét af disse med loft til kip og en lille fransk altan, samt endnu et toilet.

Kælderen består af 1 stort rum til opbevaring, vaskerum, teknisk rum/ grovkøkken. Der er udgang til både terrasse foran og bag huset.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.200 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 350 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Gas-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: I bolig

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 121.550 kr.

Om området

Denne adresse er beliggende særligt fordelagtigt med sin umiddelbare nærhed til skønne naturområder og Indre Østerbro's, samt Inde By's udvalg af butikker, spisesteder, caféer og kulturtilbud. På blot et par minutter kan du gå til Søerne, og på modsatte side kan du spadsere til Botanisk Have og Østre Anlæg. Herudover er du blot i gåafstand fra hverdagens nødvendigheder i form af skole, daginstitution, dagligvareindkøb, busstoppested og metrostation ved trianglen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden