13.000 DKK /md

Sagsnummer  861

Periode 3-5 år

Aconto 1.200 DKK

Depositum 39.000 DKK

· 1799 København V

Flot lys lejlighed i Carlsbergbyen

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 63 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu får du mulighed for at leje denne skønne lejlighed, centralt beliggende ved Carlsbergbyen på Vesterbro!

Indretning: Fra hoveddør, træder du ind i boligens entré/fordelingsgang. Herfra har du direkte adgang til samtlige af boligens rum. Du har ét godt og rummeligt soveværelse, med god plads til opbevaring, dobbeltseng og evt. mindre kontorplads. Fra soveværelset har du en dør ud til svalegangen, hvorfra du har direkte udsigt over Carlsbergbyen.

Lejlighedens hjerte er at finde i det åbne køkken alrum med stue kombineret i ét. Dette indrettet i moderne og lyse elementer, samt med skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Det er fra stuen du har udgang til boligens rummelige altan, med plads til mindre bord og stole, hvorfra du kan nyde solens stråler det meste af dagen.
Da denne bolig ligger øverst i bygningen, har du ingen overbo, som kan tage lyset fra altanen.

Boligens sidste rum er badeværelset. Dette er, ligesom køkkenet, indrettet med moderne elementer og med separat bruseniche og vaskesøjle.

Lejligheden ligger i et skønt område som byder på mange muligheder – det er en bolig der skal opleves. .

Du har mulighed for at opmagasinere i lejlighedens tilhørende kælderrum.

Estimeret varmeforbrug: 800 kr. pr. måned
Estimeret vandforbrug:  400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig
Parkering: Licens

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!

Om området

Lejligheden ligger i Carlsbergbyen, der gennem de sidste år har været igennem en større forvaltning, som kommer til at forsætte i kommende år. Carlsbergbyen kommer til at gennemgå en rivende udvikling, som vil gøre området til et helt nyt boligkvarter i hjertet af København. Området bliver et levende, varieret og bæredygtigt bykvarter, hvor moderne arkitektur indgår i samspil med områdets mange bevaringsværdige bygninger og parker. Når bydelen står færdig, vil Carlsbergbyen rumme både boliger, butikker, erhverv og uddannelses- og kulturinsitutioner. Offentlig transport i form af bus, tog og metro er alt inde for gåafstand og du kan let tage cyklen til øvrige destinationer i København.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden