20.900 DKK /md

Sagsnummer  556

Periode 3 år

Aconto 2.166 DKK

Depositum 62.700 DKK

Villalejlighed · 2500 Valby

Flot 2 plans familievenlig lejlighed i Valby

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 166 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Lejligheden er under renovering, og fremstår derfor på billederne som ufærdig.

 

Lejligheden består af 3 etager, hvor stuen er beboet af udlejer. Første og anden består af den fine lejlighed som du nu kan få muligheden for at leje. I denne smukke 2 plans lejlighed placeret i grænsen mellem Valby og Frederiksberg (Se kort), får du massere af plads til dig og din familie. Lejligheden har en dejlig lys stemning pga. de mange vinduer i hver rum. Det første du møder når du kommer op i lejligheden er en lille opgang, hvor du derfra har adgang til enten køkkenet eller ind til resten af lejligheden. Køkkenet er et stort og lyst, med massere af skabsplads. Går du videre gennem køkkenet kommer du ind i spisestuen hvor, og hvis du fortsætter videre kommer du ind i den store opholdstue. Du finder også et gæste/børneværelse samt et toilet med bad på etagen.

 

Går du op af trappen til andensalen kommer du op til andensalen hvor du finder endnu et toilet med brusekabine, og ved siden af toilettet finder du det store rummelige mastersoveværelse, hvor der er massere af plads til dobbeltseng og skabe. I hele lejligheden er der lagt lange fine lyse gulvbræder, som der er med til at give hele lejligheden en hyggeligt stemning.

 

Se en videogennemgang af lejligheden her HER

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

Om området

Valby ligger mellem Frederiksberg og Vesterbro, men har en mere forstandsfornemmelse over sig. Der er både villa områder og lejlighedsbygninger her i Valby. Valby Langgade er en af de hyggeligste gader i København med sine små specialforretninger. Spinderiet er et shopping center tæt på Valby st. Gode indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner i nærheden.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden