Ledig

26.000 DKK /md

Sagsnummer  1170

Status  Ledig

Ledig fra August 1

Periode 2 år

Aconto 1.518 DKK

Depositum 78.000 DKK

Lejlighed · 1739 København V

Charmerende penthouse lige ved Enghave Plads

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 159 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne unikke penthouselejlighed beliggende i hjertet af Vesterbro, tæt på Enghave Plads. Her får du en kombination af moderne komfort og byens charmerende atmosfære.

Lejligheden byder på to rummelige soveværelser samt et gæsteværelse, perfekt til både familieliv og overnattende gæster, samt et badeværelse med opbevaringsplads og separat bad.

Det åbne spisekøkken er en drøm for enhver madentusiast med masser af plads til madlavning og socialt samvær. Fra køkkenet træder du ind i den store, åbne stue, lejlighedens hjerte, med direkte adgang til en hyggeligt og særdeles rummelig altan, som giver mulighed for både en spiseplads og et loungeområde.

Denne penthouse lejlighed er en sjælden perle på Vesterbro, der kombinerer rummelighed, moderne faciliteter og en fantastisk beliggenhed. Her er der plads til at skabe et hjem med stil og komfort i hjertet af København.

Estimeret varmeforbrug:  900,00 kr. pr. måned
Estimeret vandforbrug: 493,00 kr. pr. måned
Internet: Fiberby, 125,00 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: Depositum svarende til 3 måneders leje + første måneds leje inkl. forbrug = 105.518 kr.

Om området

Med en beliggenhed tæt ved Enghave Plads får du alle Vesterbros tilbud lige ved hånden. Uanset om du ønsker at udforske caféer, restauranter, specialbutikker eller grønne områder, er det hele inden for gåafstand. Samtidig har du nem adgang til offentlig transport.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden