Ledig

14.500 DKK /md

Sagsnummer  1168

Status  Ledig

Ledig fra August 1

Periode 3 år

Aconto DKK

Depositum 43.500 DKK

Lejlighed · 2200 København N

Charmerende lejlighed på indre Nørrebro

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 84 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

NOTE: Only written applications accepted, we do not receive calls on this property.

Velkommen til denne skønne 3-værelses lejlighed beliggende på det charmerende Nørrebro, nærmere bestemt Møllegade. Lejligheden fremstår i flot stand og er klar til at byde sine nye beboere velkommen.

De to rummelige stuer er badet i naturligt lys og giver rig mulighed for både afslapning og sociale sammenkomster. Stuerne er perfekte til at indrette både en hyggelig opholdsstue og en spisestue. Soveværelset er både stort og indbydende med masser af plads til opbevaring. Her finder du ro og komfort, og der er plads til både en stor seng og ekstra opbevaringsmøbler. Derudover rummer lejligheden et smukt snedker-køkken fra 2020 og et stort badeværelse.

Lejligheden har en stor altan, hvor du kan nyde morgenkaffen, læse en god bog eller bare slappe af i det fri. Altanen giver en dejlig forlængelse af boligen og mulighed for at nyde udendørs livet midt i byen.

Boligen er beliggende i den stille ende af Møllegade, hvilket gør at man kan trække sig fra byens pulseren, men stadigvæk have barer og restauranter mm. inden for gåafstand.

Estimeret aconto varmeforbrug: 700 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El: Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl aconto: 59.000,00 kr.

Om området

Møllegade ligger centralt på Nørrebro med kort afstand til caféer, restauranter, butikker og offentlig transport. Her får du både det pulserende byliv og hyggelige, grønne områder inden for rækkevidde. Nørrebro byder derudover på et væld af specialbutikker, supermarkeder og hyggelige forretninger. Gå en tur ned ad Nørrebrogade, og oplev den unikke blanding af butikker, der spænder fra second-hand shops til moderne modebutikker.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden