FREMLEJE AF DIN BOLIG

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

FREMLEJE AF BOLIG, FÅ PROFESSIONEL HJÆLP ALLEREDE I DAG

Facts: Som fremlejegiver og fremlejetager taler vi om bekendtgørelser:

 

Bekendtgørelse af lov om leje, LBK nr. 963 af 11/08/2010

Bekendtgørelse af lov om leje af almene boliger, LBK nr. 961 af 11/08/2010

 

Nyttige links klik her

 

FREMLEJE AF BOLIG I EN 2 ÅRS PERIODE:

 

Er du lejer af en ejer bolig, kan du som udgangspunkt godt fremleje din bolig. Som fremlejegiver er der forskellige regler for fremlejeforhold alt efter, om du bor til leje i en almen bolig eller lejer en privat udlejningsejendom.

 

FREMLEJE AF BOLIG I ALMENBOLIG BYGGERI:

 

Når du lejer en almen bolig har du mulighed for, at delvist eller helt, at fremleje din bolig. Fremlejer du delvist må du kun fremleje 50% af boligen og vær opmærksom på ikke, at fremleje til flere personer end der er beboelsesrum.

 

Husk, at din udlejer kan modsætte sig dit fremlejeforhold, hvis du lader din lejer betaler en højere husleje end du selv gør.

 

Ønsker du, at fremleje hele din bolig kan du gør brug af din 2 års fremleje regel. Din udlejer kan under flere omstændigheder modsætte sig dit fremlejeforhold hvis:

 

  • Du kræver en højere leje end den du selv betaler
  • Hvis antallet af personer overstiger antallet af beboelsesrum
  • Udlejer har en rimelig grund

 

Når du fremlejer din bolig er fremlejeforholdet reguleret af lejelovens regler. Forholdet mellem udlejer og lejer (fremlejegiver) er reguleret af almenlejeloven.

FREMLEJE AF BOLIG I PRIVAT UDLEJNINGSEJENDOM:

 

Hvis du bor til leje i en privat udlejningsejendom, har du mulighed for at foretage enten en delvis fremleje eller en fuldstændig fremleje af din bolig.

 

Ved delvis fremleje har du ret til at fremleje højst halvdelen af boligens beboelsesrum til beboelse, så længe det samlede antal personer, der bor i boligen, ikke overstiger antallet af beboelsesrum.

 

Ved fuldstændig fremleje har du ret til at fremleje boligen i indtil 2 år, når dit fravær er midlertidigt og skyldes sygdom, forretningsrejse, studieophold, midlertidig forflyttelse eller lignende.

 

Udlejer kan modsætte sig den fuldstændige fremleje, hvis ejendommen omfatter færre end 13 beboelseslejligheder, hvis det samlede antal personer i boligen vil overstige antallet af beboelsesrum, eller hvis udlejer i øvrigt har rimelig grund til at modsætte sig, at lejer fremlejer boligen.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig