Udlejet

10.000 DKK /md

Sagsnummer  563

Status  Udlejet

Periode 6 måneder

Aconto 650 DKK

Depositum 36.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2200 København N

Lækker lys 3 værelsers lejlighed på Nørrebro

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 93 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Her får du en dejlig mulighed for at leje et skøn lys lejlighed belliggende lige i hjertet af Nørrebro (Se kort).

 

Der hersker en lys og venlig atmosfære i de veldisponerede rum, der er indrettet i “klassisk københavnerstil” med malede plankegulve og almuelister langs gulvet. Lejligheden byder på: Entré, et rummeligt køkken med hvide elementer, samt de flotte hvide vægge. Der er også mulighed for en hyggelig, mindre spiseplads med kig til gården. Lyst, funktionelt flisebadeværelse med toilet og brus.

 

Lejlighedens hjerte er den store to delte stue med god plads til sofaarrangement samt mulighed for et langbord med plads til venner og bekendte til hyggeligt samvær.

 

Til sidst er der det store smukke soveværelse med sengen placeret i midten af rummet. I soveværelset er der mulighed for at åbne ud til en lille fransk altan, hvor man kan spejde ud over gårdområdet.

 

UDLEJES IKKE SOM VÆRENDE EN DELEBOLIG / NOT FOR SHARING

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

Om området

Overfor hoveddøren finder du et væld af specialforretninger og spisesteder på Elmegade og nær Sankt Hans Torv, hvor du kan mødes med vennerne til fyraftensøl i solen, en hyggelig brunch på en af de mange caféer eller aftensmad på en Michelin restaurant i nærområdet med familien. Du finder både Empire Bio, Nørrebro Teater og kulturelle steder som Rust og Global i kvarteret - et væld af underholdningstilbud. Og har du mod på en frisk løbetur, danner Søerne, Assistens Kirkegård eller Fælledparken de perfekte rammer for dette. På selve Nørrebro finder du et multikulturelt samfund, masser af liv og spændende initiativer. . Sidegaderne har flere hyggelige butikker, is butikker, vintage shops og barer. På Nørrebro finder du Søerne og på den anden side af Dronning Louises bro er Botanisk Have. Østre Anlæg, Fælledparken, Nørreport St. og Assistentens Kirkegård er blot nogle af de ting, som du kan nyde i området. Der forventes at være metro færdig i 2019 ved Sortedams Sø/Øster Søgade.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden