Udlejet

21.000 DKK /md

Sagsnummer  507

Status  Udlejet

Periode Ubegrænset

Aconto 2.000 DKK

Depositum 63.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1307 København K

Klassisk Københavner lejlighed i Indre by

  • 6 værelser

  • 1 badeværelser

  • 189 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Fantastisk lejlighed med udsigt over Kongens Have. Denne lejlighed hører til sjældenhederne og er indbegrebet af en traditionel klassisk københavner lejlighed. Huset er bygget i 1853 og fredet. Alle værelser er med stuk, plankegulve og smukke detaljer. To stuer en-suite, stor spisestue, fordelingsgang, to soveværelser, mindre kammer, badeværelse og lille gæstetoilet. Køkkenet er bevaret i den ældre stil, dog udstyret med de bedste hvidevarer.
Ejendommen, som lejligheden ligger i, har den skønneste fælles gård med flere små hyggelige kroge, perfekte til en sommeraften med familien.
Da lejligheden er ved at undergå et større renovationsprojekt, hvor alt bliver sat i stand, er der få billeder på annoncen.
Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!

Om området

Lejligheden ligger yderst centralt og i et af Københavns mest attraktive kvarterer. Lige over for lejligheden finder københavns smukkeste park, Kongens Have. Du er tæt på Nyboder, som huser en masse hyggelige gader. Kastellet, Kongens Nytorv, Botanisk have og Søerne er ligeledes at finde inden for kort afstand, så du kan virkelig nyde Københavns frirum. Der er gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, samt daginstitutioner og skoler.  

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden