UDLEJNING AF LEJLIGHED ÅRHUS

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

OVERVEJER DU AT LEJE DIN LEJLIGHED I ÅRHUS UD?

 

Så står vi klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet, lige fra annoncering af din bolig til udarbejdelse af lejekontrakt.

 

Home Connector består af eksperter, som hver især er specialiseret inden for et område. Vi er af den overbevisning at dette sikrer at , vi bedst muligt kan bistå dig i din boligudlejning. Vi tror på at korrekt vejledning og rådgivning i din boligudlejning er vejen frem, hvilket er med til at sikre dig i din boligudlejning.

 

Der har de seneste år været et boost i lejemarkedet, hvor flere og flere udlejere enten vælger eller ser sig nødsaget til at leje deres lejlighed ud. Dette er både en realitet af boligmarkedet, hvor en del kan have svært ved at sælge deres lejlighed til den pris de selv gav i sin tid, samtidig med en øget stigning blandt danske medarbejdere, der bliver sendt til udlandet for at arbejde i en årrække. 80 % af vores kunder udlejer deres lejlighed grundet et udlandsophold, og ikke ønsker at sælge lejligheden imens. Vi er eksperter i at udleje boliger ud for kunder der skal udstationeres, samtidig med at finde bolig til expats, der kommer til Århus og omegn.

 

Skal du udstationeres, og kan du ikke finde tiden til selv at stå for en udlejning eller synes du at det er for besværligt? Vi støtter dig gennem hele udlejningsprocessen, så du føler dig sikker hele vejen og udlejningen af din lejligheden bliver en succes.

 

Hvad kan du forvente af os? I vores team sidder boligeksperter, boligjurister, dygtige fotografer og markedsføringseksperter. Tilsammen udgør vi et team, som har flere års erfaring med lejlighedsudlejning, og derfor er trygge i markedet. Vi har opbygget et stærkt netværk siden 2009, som består af bl.a. Novo Nordisk, Mærsk, L’Oreal, Carlsberg og DTU mm. 90 % af de lejere vores udlejer skriver kontrakter med kommer fra vores samarbejdspartnere.

 

Hvis vi får lov at udleje din lejlighed, så er vi med helt fra starten med en vurdering af din lejlighed indtil vi står over for at lave en indflytningsrapport. Vi tror på at en kontinuerlig og vedvarende kontakt mellem os og udlejer skaber en god udlejningscase. Det vigtigste i vores arbejde er at vores kunde er 100 % tilfreds – derfor slipper vi aldrig en case før den er ført helt til døren.

 

Vi kan også hjælpe efter din boligudlejning er overstået. Hos Home Connector tilbyder vi 3 forskellige administrationspakker, alt efter dit behov.

De kan bl.a. indeholde:

  • Tilkaldeservice
  • Udflytningsrapport
  • Juridisk rådgivning
  • Viceværtsservice
  • Økonomimodul

 

Vi er en virksomhed, der er drevet af at komme dårlige og forkerte lejekontrakter til livs. Vi vil gerne give udlejer den bedst mulige oplevelse under lejeforløbet. Her mener vi at vi kan tilbyde noget helt specielt, som især er baseret på vores store netværk og specialisering i lejeloven.

VI STÅR KLAR TIL AT UDLEJE DIN LEJLIGHED I ÅRHUS. KONTAKT OS ALLEREDE I DAG OG HØR MERE OM HVAD VI KAN TILBYDE – 4648 1234

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig