UDLEJNING AF HUS

Udlej dit hus professionelt og kom godt fra start.

Stort globalt netværk

No cure - no pay

BRED EKSPONERING AF DIT HUS

Proaktiv sagsbehandling

Juridisk sikkerhed

Højt afkast

Gratis vurdering af dit hus

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

Udlejning af hus

 

Ønsker du at udleje dit hus, Så er Home Connector de helt rigtige at tage fat i. Vi har lejet huse ud i København, Nordsjælland & Århus siden 2009. Vi kender derfor boligmarkedet og har lokalt kendskab til byerne.

 

Vi er eksperter i boligudlejning. Gennem mange års erfaring formået at etablere os som en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. For os er det utrolig vigtigt at vores kunder føler sig hørt og forstået gennem hele processen. Et udlejningsforløb hos os, består derfor ikke kun af en masse praktiske aspekter, med er sideløbende med vejledning og rådgivning fra nogle af de bedste boligeksperter i Danmark.

 

Står du med tankerne om at leje dit hus ud, er det vigtigt at du sætter dig ind i reglerne i lejeloven, men lejeloven er lang og uigennemsigtig for de fleste privatpersoner. Derfor har vi hos Home Connector specialiseret os i lejeloven og dens betydning for dig som udlejer. Vi hjælper dig trygt igennem alle dine forbehold og spørgsmål til din boligudlejning, nemlig for at sikre at du har en lejeaftale, som sikrer dine rettigheder bedst muligt.

 

Ud over vores dybdegående viden om lejeloven bruger vi god tid på at finde den perfekte lejer til dit hus. Vores brede netværk består af store virksomheder samt relocationvirksomheder, der ofte søger huse til leje. En del af de lejere vi finder til dagligt er expats, som er her på en arbejdskontrakt, løbende fra 6 måneder til 10 år. Vi finder den lejer, som passer bedst til dine forventninger til en udlejning af dit hus, og sørger for at det bliver en god erfaring.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af dit hus på 4648 1234. Vi står klar til at hjælpe dig med din udlejning.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig