UDLEJNING AF DIN BOLIG FREDERIKSBERG

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF BOLIG PÅ FREDERIKSBERG, VI HJÆLPER DIG MED EN HURTIG OG SIKKER UDLEJNING

 

Vi har siden 2009 lejet boliger ud på Frederiksberg og i Storkøbenhavn. Vi har gjort os mange lokale erfaringer og har derfor med garanti mulighed for hjælpe dig med udlejningen af din bolig på Frederiksberg.

 

Vi tager os af alt vedrørende udlejningen af din bolig. Fra start til slut. Uafhængigt af hvor lang tid lejeperioden er og hvilken lejer du ønsker.

 

Gennem vores stærke forbindelser til større virksomheder kan vi også garantere, at vi finder en solid lejer, der passer ind i din bolig. Når vi skal finde en lejer til din bolig, sørger vi selvfølgelig også for at gennemgå lejerens baggrund i forhold til økonomi, civilstatus, arbejdskontrakter mm, alt sammen for at sikre det bedst mulige klientel til dig og din bolig.

 

Din boligudlejning skal være så smertefri som muligt. Vi tilbyder derfor også en administrationsordning udover selve “basis udlejningen”, der blandt andet indeholder:

  • Viceværtsservice
  • Rykkerservice
  • Tilkaldeservice
  • Rådgivning i hele perioden

Leder du efter en mindre løsning, kan vi også tilbyde blot at hjælpe med at udfærdige din lejekontrakt, så den juridiske del er 100% korrekt og opfylder dine behov.

 

Hos Home Connector slipper vi ikke en sag, før vores kunde er 100% tilfreds. Udlejning af din bolig på Frederiksberg? Kontakt os på tlf: 4648 1234.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig