PRIVAT UDLEJNING AF BOLIG

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

PRIVAT UDLEJNING AF BOLIG, KOM GODT FRA START. UDLEJ DIN BOLIG PROFESSIONELT I DAG

 

Home Connector er til for dig der ønsker at udleje bolig i Københavnområdet privat.

 

Vi har mange års erfaring med at udleje boliger i hovedstadsområdet, og det er ikke tilfældigt at virksomheder som Novo Nordisk og Carlsberg går til os, når de leder efter lejeboliger til deres ansatte.

 

Vi repræsenterer udlejer og hjælper gerne med at finde passende lejere til din bolig. Det vil sige, at vi gennemgår eventuelle lejere og tjekker op på deres arbejdssituation, økonomi, civilstatus, børn og meget andet. På den måde bliver det nemt for dig at udleje din bolig privat.

 

 

Når lejekontrakten er underskrevet, kan du også overlade huslejeopkrævning, tilkaldeservice, viceværtsordning og kontrolbesøg til os. Det bliver nemmere og mere trygt for dig, at udleje din bolig gennem en professionel formidler.

 

Ved privat boligudlejning anbefaler vi, at du som udlejer sætter dig ind i den gældende lovgivning. Vi har set mange eksempler på ugyldige lejeforhold, hvilket aldrig er til gavn for udlejer.

 

VI RÅDGIVER DANSKE PRIVATE UDLEJERE

 

Om du udlejer din bolig tidsbegrænset eller ubegrænset er underordnet for os. Vi har lejere i alle kategorier. Vores opgave er at finde en tillidsvækkende lejer til din bolig, give dig en husleje som ikke overstiger det lovlige, men som stadig er rentabel for dig. Vi hjælper vores udlejere med at optimere deres udlejning så lejeperioden bliver så fornuftig og profitabel som mulig.

Vær opmærksom på, at Home Connector IKKE fastsætter huslejer højere end, hvad som er lovligt for din bolig. Er du underlagt boligreguleringsloven anbefaler vi dig ikke at tage mere end de fastsatte takster. Er din bolig opført efter 31.dec 1991, fastsætter vi din husleje efter det lejedes værdi.

 

Privat udlejning af bolig kan være kompliceret, men skulle du alligevel gøre et forsøg finder du her et par tips:

 

  • Sørg for, at finde en tillidsvækkende lejer
  • Sørg for at få lavet en juridisk korrekt lejekontrakt hos en, der har forstand på lejeret
  • Gennemgå din kontrakt med din lejer inden i underskriver
  • Lad vær med, at lov din lejer mere end du kan holde
  • Sørg for at lave en gennemgribende indflytningsrapport når din lejer flytter ind
  • Sørg for at dit lejemåls stand stemmer overens med kontrakten
  • Vær åben overfor “dumme” spørgsmål fra din lejer
  • Hold kontakten med din lejer i hele lejeperioden

 

Hvis du selv ønsker at prøve kræfter med annoncering, kan vi anbefale:

 

Lejnu.dk

Boligpotal.dk

lejebolig.dk

boligdeal.dk

boligoensker.dk

 

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig