FREMLEJE AF LEJLIGHED

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

Fremleje af lejlighed, vi hjælper dig med fremleje af din bolig

Er du lejer af en lejlighed, der udelukkende er udlejet til beboelse, har du ret til at fremleje din lejlighed i optil 2 år, hvis dit fravær er midlertidigt og fraværet har en saglig begrundelse. En saglig begrundelse kan eksempelvis være:

 

  • Udstationering
  • Studieophold
  • Midlertidig flytning til anden landsdel

 

Din udlejer kan kun modsætte sig fremlejeforholdet, hvis:

 

  • Ejendommen omfatter færre end 13 beboelseslejligheder
  • Det samlede antal personer i lejligheden vil overstige antallet af beboelsesrum
  • Hvis udlejer i øvrigt har en rimelig grund til at modsætte sig fremlejeforholdet.

 

Hvis der bor flere i lejemålet end der er beboelsesrum SKAL udlejer modsætte sig dette.

Home Connector ApS anbefaler altid, at fremlejeaftaler indgås skriftligt. Dvs. at du som udlejer skal udfærdige en lejekontrakt.

 

Vær opmærksom på, at når du fremlejer en lejlighed er det dig som fremlejer der hæfter for din lejer. Udlejer kan altså modsætte sig fremlejeforholdet, hvis din lejer ikke overholder kontrakten eller er til gene for andre beboer, ved vanrøgt og ligende.

 

Er du fremlejegiver skal du huske, at det er dig som stadig skal betale husleje til din udlejer.

Hvis udlejer opdager et ulovligt fremlejeforhold, kan udlejer kræve lejemålet ophævet for fremlejegiveren. Ved ophævelse, menes fraflytning med øjebliklig virkning. Udlejer kan også ophæve lejekontrakten, hvis du fremlejer din lejlighed i mere end to år uden udlejers tilladelse.

Du skal som fremlejegiver altid, have en accept fra din udlejer inden du fremlejer din lejlighed.

Din lejer overtager alle forpligtigelser jfr. Kontrakten mellem din udlejer og dig. Med andre ord, skal du stå inde for din fremlejetager.

 

Udlejer må ikke forlange højere husleje af fremlejetager.

 

Husk, at du kun må fremleje din lejlighed i 2 år og, at det ikke har noget at gøre med en tidsbegrænset lejekontrakt.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig