Udlejet

12.000 DKK /md

Sagsnummer  574

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 1.200 DKK

Depositum 36.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2920 Charlottenlund

Dejlig lys lejlighed beliggende i skønne Charlottenlund

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 73 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Her får du en dejlig lys lejlighed beliggende i smukke Charlottenlund (Se kort)

 

Dejlig lys lejlighed med skøn udsigt samt god rumfordeling og 2 altaner. Entré med indbygget opbevaringsskab og med adgang til køkken (nyt), soveværelse og stue. Fra soveværelset er der adgang videre ind til den store lyse stue som er opdelt af en fin fransk dør med vinduer i. Stuen er med god plads til både sofahjørne og spisebord og har endda indbyggede reoler.

 

Fra stuen er der også adgang ud til den ene altan, hvor du kan nyde den smukke udsigt ud over den meget smukke og veldekorrede fælleshave det er udenfor. Soveværelset har udgang til den anden altan, hvor solen kan nydes fra om formiddagen. Endvidere er der køkken med massere af skabsplads, og fine hvide elementer. Rigtig pænt og rummeligt badeværelse med brus.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

Om området

Nord for København finder du Charlottenlund der med sine mange smukke huse er et af landets mest eftertragtede områder. Du finder gode indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner. Der er grønne områder som Ordrup Park, Bernstoffsparken og Dyrehaven, som kan nydes hele året rundt. Du er tæt på vandet og kan nyde de smukke havne og de gode restauranter langs strandvejen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden