Udlejet

11.900 DKK /md

Sagsnummer  562

Status  Udlejet

Periode 1 år

Aconto 680 DKK

Depositum 35.700 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2000 Frederiksberg

Sød lille lejlighed med teresse på Frederiksberg

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 75 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Her får du en dejlig lille lys lejlighed beliggende på Frederiksberg (Se kort)

 

Du bydes velkommen af en lille entre som skiller stueområdet og køkkenet. Går du til venstre kommer du ind i stuen hvor det store vinduesparti og det flotte trægulv skaber en lys og hyggelig stemning i rummet. Adskilt af en stor dobbeltdør ligger der et værelse i forlængelse af stuen. Her kan man vælge at åbne dørene op og have en stor stue, eller lukke dørene og dermed have en perfekt gæste/børne værelse.

 

I højre side af lejligheden finder du køkkenet hvor der i samme rum også er plads til et spisebord. Fra køkkenet af er der afgang ud til den fine teresse hvor du har udsigt ud til det grønne område som ligger uden for lejligheden. Ved siden af køkkenet ligger der et lille værelse som egner sig godt til soveværelse, hvor der også er tøjskab indbygget.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

Om området

Frederiksberg er en fantastisk bydel med smukke bygninger og specielle butikker. Du finder Metro, CBS, shopping på Godthåbsvej i mange specialforretninger og de mange gode cafeer og restauranter i området. Frederiksberg Have, som er en af de smukkeste parker i København er ligeledes en af kendetegnende ved Frederiksberg. Der er gode skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder i kvarteret.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden